Staub Soikea Valurautapata 33 cm - Musta
Todella hyvä pata on kaikki mitä tarvitset keittiössäsi, tämä pata sopii yhtä hyvin niin kotikokille, kuin ammattimaiselle gastronomille. Staubin valurautapata on maailmanluokan laatua ja siksi sitä käyttävät johtavat ravintolat ympäri maailman. Padat eivät ole ainoastaan kauniita tarjoilla, ne ovat myös korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä.
Valurautapadassa on erityisesti kehitetty musta emali sisäpuolella, joka tuo tulessaan korkeamman lämpötilan kestävyyden ja joka tekee padatsa kestävämmän ja naarmuuntumattoman. Lisäksi pata on käytännöllinen, sillä se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Voit hauduttaa, karamellisoida ja saada hyvän paistopinnan - kaikki samassa padassa.
Valurautainen pata pitää myös erinomaisesti lämpöä ja kansi on täysin tiivis sulkien höyryn hyvin, mikä pitää kaikki aromit padassa. Voit myös saavuttaa energiatehokkaan ruoanvalmistuksen, sillä valurauta johtaa uskomattomasti lämpöä ja ruoka voidaan lämmittää nopeasti ja antaa kiehua alhaisella lämmöllä. Padan ulkopuoli sisältää kerroksen laatuemalia ja ainutlaatuinen kiilto ja v'rit saavutetaan Staubin erikoisella Majolika-tekniikalla. Voidaan käyttää uunissa ja kaikissa lämmönlähteissä, mukaan lukien induktio aina 260 asteeseen saakka.
Staubin matka alkoi Ranskan Alsacen alueella, joka tunnetaan rikkaasta historiastaan, käsityöstään ja gastronomiastaan. Perustaja Francis Staubin filosofia oli luoda erinomainen keittiötarvike ja yhdistämällä teknologian ja perinteet hän loi ensimmäisen valurautapatansa vuonna 1974. Tuloksena on laaja valikoima hyvin erittäin suunniteltuja tuotteita, joiden laatu on ensiluokkaista.
Todella hyvä pata on kaikki mitä tarvitset keittiössäsi, tämä pata sopii yhtä hyvin niin kotikokille, kuin ammattimaiselle gastronomille. Staubin valurautapata on maailmanluokan laatua ja siksi sitä käyttävät johtavat ravintolat ympäri maailman. Padat eivät ole ainoastaan kauniita tarjoilla, ne ovat myös korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä.
Valurautapadassa on erityisesti kehitetty musta emali sisäpuolella, joka tuo tulessaan korkeamman lämpötilan kestävyyden ja joka tekee padatsa kestävämmän ja naarmuuntumattoman. Lisäksi pata on käytännöllinen, sillä se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Voit hauduttaa, karamellisoida ja saada hyvän paistopinnan - kaikki samassa padassa.
Valurautainen pata pitää myös erinomaisesti lämpöä ja kansi on täysin tiivis sulkien höyryn hyvin, mikä pitää kaikki aromit padassa. Voit myös saavuttaa energiatehokkaan ruoanvalmistuksen, sillä valurauta johtaa uskomattomasti lämpöä ja ruoka voidaan lämmittää nopeasti ja antaa kiehua alhaisella lämmöllä. Padan ulkopuoli sisältää kerroksen laatuemalia ja ainutlaatuinen kiilto ja v'rit saavutetaan Staubin erikoisella Majolika-tekniikalla. Voidaan käyttää uunissa ja kaikissa lämmönlähteissä, mukaan lukien induktio aina 260 asteeseen saakka.
Staubin matka alkoi Ranskan Alsacen alueella, joka tunnetaan rikkaasta historiastaan, käsityöstään ja gastronomiastaan. Perustaja Francis Staubin filosofia oli luoda erinomainen keittiötarvike ja yhdistämällä teknologian ja perinteet hän loi ensimmäisen valurautapatansa vuonna 1974. Tuloksena on laaja valikoima hyvin erittäin suunniteltuja tuotteita, joiden laatu on ensiluokkaista.
Article number: 67102