Keraaminen keittiöveitsi monipuoliseen käyttöön
Tällä veitsellä on laaja käyttöalue, sillä sitä voidaan käyttää kaikkeen aina hedelmien ja vihannesten leikkaamisesta lihaan. Paino on hyvä, koska se ei paina paljon ja on siksi helpompi käsitellä. Keramiikan etuna on, että se on jopa 2 kertaa terävämpi kuin teräsveitset. Se pysyy myös terävänä pidempään kuin metalliveitset. Veitsi ei ruostu ja on helppo puhdistaa. Se sisältää suojan, joka varmistaa, että vaurioita ei pääse tapahtumaan silloin, kun sitä ei käytetä.
Huomaa:
Keraamisia veitsiä tulee käyttää vain puusta, bambusta tai muovista valmistetuilla leikkuulaudoilla.
- Materiaali: Keraaminen terä zirkonia, ABS-kahva
- Paino: n. 49 g
Tällä veitsellä on laaja käyttöalue, sillä sitä voidaan käyttää kaikkeen aina hedelmien ja vihannesten leikkaamisesta lihaan. Paino on hyvä, koska se ei paina paljon ja on siksi helpompi käsitellä. Keramiikan etuna on, että se on jopa 2 kertaa terävämpi kuin teräsveitset. Se pysyy myös terävänä pidempään kuin metalliveitset. Veitsi ei ruostu ja on helppo puhdistaa. Se sisältää suojan, joka varmistaa, että vaurioita ei pääse tapahtumaan silloin, kun sitä ei käytetä.
Huomaa:
Keraamisia veitsiä tulee käyttää vain puusta, bambusta tai muovista valmistetuilla leikkuulaudoilla.
- Materiaali: Keraaminen terä zirkonia, ABS-kahva
- Paino: n. 49 g
Article number: 92961