Tietosuojakäytäntö

24hshop.fi - Tietosuojakäytäntö

24hshop.fi suojaa yksityisyyttäsi ja siksi pyrimme aina tarjoamaan korkeatasoisen tietosuojan.
24hshop.fi käsittelee Henkilötietojasi viimeisimmän tietosuojalain mukaisesti. Tämä tarkoittaa muun muassa, että olemme avoimia siitä, mitä teemme henkilötietojesi kanssa. Me emme myy henkilötietojasi muille yrityksille ja noudatamme voimassa olevia tietosuojasääntöjä ja sovellamme minimaalista tietojen tallentamista.
Alla kuvailemme, kuinka 24hshop.fi käsittelee henkilötietoja, mitä oikeuksia sinulla on asiakkaana ja mitä tehdä, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tietosi anonymisoida tietosi.

Meille on tärkeää, että tunnet itsesi turvalliseksi siitä, miten käytämme henkilötietojasi ja siksi on tärkeää, että luet ja ymmärrät meidän tietosuojakäytännön, ennen kuin käytät meidän palveluitamme.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@24.se.

Mitä henkilötiedot ovat?

Henkilötietoja ovat kaikki ne tiedot, jotka voidaan suoraan tai epäsuorasti liittää sinuun,
esim. nimi, sosiaaliturvatunnus, IP-osoite tai ostohistoria.

Mitä on henkilötietojen käsittely?
Henkilötietojen käsittely tarkoittaa esimerkiksi henkilötietojen keräämistä, säilyttämistä, käyttöä, siirtämistä ja luovuttamista. Kaikki henkilötietoihin kohdistuvat toimenpiteet henkilötietojen käsittelyn suunnittelusta henkilötietojen poistamiseen ovat henkilötietojen käsittelyä.

Miten keräämme henkilötietoja?

Kun kirjaudut meidän asiakassivulle, ostat tuotteitamme tai palveluitamme tai muutoin olet yhteydessä meihin, me keräämme henkilötiedot, jotka jaat meille, kuten esim. täydellinen nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero,
henkilötunnus, maksutiedot, osto,- tilaus- ja käyttöhistoria, IP-osoite ja muut
tapauskohtaiset tiedot, kuten tiedot, joita annat ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme.
Voimme myös kerätä ja päivittää osoitteesi tiedot kolmansien osapuolien palveluiden kautta maksuratkaisuja, osoitepäivityksiä ja laskuhankintoja varten tai haettaessa luottotietoja luottoluokituslaitoksilta, pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta.

Mitä henkilökohtaisia tietoja kerätään ja miksi?
Henkilötietoja käsitellään, jotta seuraavat toiminnot voidaan ottaa käyttöön:
- Tilatun / ostetun tuotteen toimittaminen (mukaan lukien toimitus tai yhteydenottopyyntö liittyen viivästyneeseen toimitukseen).
- Tunnistaminen ja iän hallinta
- Maksujen käsittely (mukaan lukien mahdollisten maksuratkaisujen analyysi, johon voi sisältyä maksuhistorian tarkistus ja luottotietojen tarkistus luottotietoyrityksiltä.
- Osoitteen tarkistus ulkoisista lähteistä, kuten Decidas, Creditsafe, Klarna tai vastaavat.
- Valitus- ja takuuasioiden käsittely
Henkilötietojen luokat ovat seuraavat:
- nimi
- henkilötunnus
- yhteystiedot (esim. osoite, sähköposti ja matkapuhelimen numero)
- maksutiedot (esim. laskutusnumero, maksutapahtuma-aika ja kortinhaltija)
- luottotiedot luottotietoyrityksiltä
- tilaustiedot (esim. mitä on ostettu, koska ostettu jne.)
- asiakastilisi käyttäjätiedot
- kirjeenvaihto kanssamme (esim. sähköposti, chatt ja puhelut)

Mitkä tarkoituksemme ovat henkilötietojesi käsittelyssä ja mikä oikeusperusta on henkilökohtaisten tietojesi käsittelyssä?
- Ostosopimus oikeusperusta me käytämme henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme käsitellä ostoksiasi sivustollamme mukaan lukien tilausten, palautusten ja valitusten käsittely.
- Ostosopimus oikeusperustana me käytämme henkilökohtaisia tietojasi lähettääksemme sinulle sähköpostiviestejä, jossa on toimitusta koskevia ilmoituksia tai jos tuotteen toimituksessa on ongelmia.
- Ostosopimus oikeusperustana me käytämme henkilökohtaisia tietojasi maksusuoritustesi käsittelyssä.
- Ostosopimus oikeusperustana analysoimme, mitkä maksutavat ovat käytettävissäsi tarkistamalla maksuhistoriasi ja suorittamalla luottotarkistuksia.
- Ostosopimus oikeusperustana käytämme asiakaspalvelumme henkilökohtaisia sinua käsitteleviä tietoja, jotka tulevat meille sähköpostin, chat-palvelumme, puhelimen ja sosiaalisen median kautta.
- Ostosopimus oikeudellisena perustana käytämme henkilötietojasi käsitellessämme tuotteitamme koskevia valituksia ja takuita.
- Oikeudellinen perusta oikeudelliselta pohjalta käytämme henkilötietojasi tunnistamaan sinut ja vahvistamalla, että sinulla on lakisääteinen vähimmäisikä täyttää ostoksemme 24.se.
- Punnitaan kiinnostusta oikeusperustana, käytämme henkilökohtaisia tietojasi vahvistaessamme osoitteen ulkoisten kumppaneiden kanssa.
- Meillä on oikeusperustaan painava kiinnostus käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähettämään sinulle uutiskirjeitä ja tarjouksia, joita voit aina jättää huomiotta.
- Oikeudellinen velvoite oikeusperustana käytämme henkilötietojasi tunnistamaan sinut ja varmistamaan, että sinulla on lakisääteinen vähimmäisikä suorittaa ostoksia 24hshop.fi:ssä.
- Intressiarviointi oikeusperustana käytämme henkilökohtaisia tietojasi vahvistaaksemme osoitteesi ulkoisten kumppaneiden kanssa.
- Intressearviointi oikeusperustana käytämme henkilötietojasi lähettääksemme uutiskirjeitä ja tarjouksia sinulle, jotka voit aina jättää huomiotta.
- Oikeudellinen velvoite perustana saatamme joutua käyttämään henkilötietojasi lakien, tuomioistuimen päätösten ja hallituksen päätösten noudattamiseksi.
Tietosuojavastaavat
Jotta voimme tarjota palveluitamme, jaamme henkilökohtaisia tietojasi yritysten kanssa, jotka ovat meillä nk. Tietosuoja-avustajia, esim. yrityksiä, jotka auttavat meitä maksuratkaisuilla, rahti- ja IT-palveluilla.
Henkilötietoavustaja on yritys, joka käsittelee tiedot meidän puolestamme ja ohjeistuksemme mukaan.

Jaamme tiedot ainoastaan henkilötietoavustajien kanssa, jotka ovat tiettyä tarkoitusta varten ja Jätämme vain henkilökohtaisia tietoja henkilötietojen avustajista, jotka ovat tiettyihin tarkoituksiin ja jotka ovat sopusoinnussa niiden tarkoitusten kanssa, joihin olemme keränneet tiedot.

Meillä on sopimus kaikkien henkilötietoavustajien kanssa, jotka varmistavat, että he käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi korkeimman turvallisuustason ja sitoumuksen mukaisesti noudattaen turvallisuusvaatimuksiamme sekä henkilötietojen kansainvälistä siirtoa koskevia rajoituksia ja vaatimuksia.
Tietosuojavastaavat

Jos olemme lain mukaan velvoitettuja jakamaan henkilötietosi muiden kanssa, jotka ovat henkilötietovastaavia, esim. valtion virastojen tai rikosepäilyssä, jaamme ne turvallisesti.

Kun henkilökohtaisia tietojasi jaetaan muiden henkilöiden kanssa, jotka ovat itsenäisiä henkilötietovastaavia, pätee heidän tietosuojakäytäntö ja henkilötietojen hallinta.

Kuinka pitkän voimme tallentaa tietosi?
Emme koskaan tallenna henkilökohtaisia tietojasi kauemmin kuin on tarpeen kunkin käyttötarkoituksen osalta, katso lisätietoja erityisistä säilytysajoista vastaaville kohteille alta.

Missä käsittelemme henkilötietojasi?
Henkilötietojen avustajamme löytyvät eri puolilta maailmaa. Siksi henkilötietojasi voidaan käsitellä sekä EU: n ja ETA: n sisällä, että sen ulkopuolella.
Riippumatta siitä, missä tietojasi käsitellään, huolehdimme tietenkin siitä, että henkilötietojasi suojataan kaikilla mahdollisilla oikeudellisilla, teknisillä ja organisatorisilla toimenpiteillä, jotka ovat samaa tasoa kuin EU: n/ETA: n tarjoama suoja.
Kuinka suojaamme henkilötietojasi?
IT-järjestelmämme on kehitetty yksityisyyden ja henkilötietojen suojaamiseksi.
Olemme toteuttaneet erityisiä turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta tai luvattomalta käsittelyltä (kuten luvattomalta käytöltä, hävittämiseltä, tuhoamiselta tai vahingoittumiselta). Vain ne henkilöt, joiden todella täytyy käsitellä henkilötietojasi täyttämään esitetty tavoite, voivat käyttää niitä.

Mitä ovat evästeet ja miten niitä käytetään?
24hshop.fi käyttää web-palvelimelta lähetettyjä evästeitä (lyhytsanomatiedostoja), jotka selaimesi tallentaa, kun vierailet 24hshop.fi:ssä.
Lue lisää evästeistä ja siitä, kuinka käytämme niitä täältä >>>>

Sinulla on tiettyjä oikeuksia koskien henkilötietojesi käsittelyä, lue lisää alla.
Saadaksesi pääsyn tietoihin, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen support@24hshop.fi.

Pääsyoikeus
Sinulla on oikeus saada vahvistus, kun käsittelemme sinun henkilötietoja, sekä tietoa siitä, miksi käsittelemme tietojasi ja kuinka pitkään tallennamme niitä.
Sinulla on myös oikeus saada kopio kaikista henkilökohtaisista tiedoista.
Oikeus oikaisuun
Sinulla on oikeus korjata vääriä ja puutteellisia henkilökohtaisia tietoja sinusta.

Oikeus poistaa ja rajoittaa

Sinulla on joissakin tapauksissa oikeus saada henkilötietosi poistetuksi, esim. jos käsittelyyn ei ole laillista perustaa tai emme enää tarvitse henkilötietojasi. Me tulemme myös itse anonymisoimaan kaikki henkilötiedot, jotka eivät ole meille enää tärkeitä.
Voit myös tietyissä olosuhteissa, esim. jos emme enää tarvita henkilökohtaisia tietojasi, mutta tarvitset niitä, jotta voisitte vaatia oikeutta tuomioistuimella, on oikeus pyytää, että rajoitamme käsittelyä tietojesi tallentamiseen, emmekä käytä niitä muulla tavoin.

Sinulla on oikeus olla joutumatta esineeksi täysin automaattisessa päätöksenteossa, mukaan lukien profilointi, jos tällaisella päätöksentekovelvollisuudella on oikeudellisia seuraamuksia tai vastaavalla tavalla merkittävä vaikutus sinuun.
Tätä oikeutta ei kuitenkaan sovelleta, jos automaattinen päätöksenteko on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, jos päätös on nimenomaisesti sallittu laissa tai jos olet nimenomaisesti antanut siihen suostumuksen.

Oikeus vastustaa
Sinulla on oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä suoramarkkinointiin, me tulemme silloin lopettamaan suoramarkkinoinnin.
Sinulla on myös oikeus vastustaa käsittelyä, joka tukee oikeutettua etua.
Oikeus siirtää tietoja järjestelmästä toiseen
Kun käsittelemme henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksen sinun kanssasi tai sinun suostumuksellasi, sinulla on oikeus ns. tietojen siirrettävyyteen, johon sisältyvät vain sellaiset tiedot, jotka olet meille toimittanut. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada henkilökohtaiset tietosi jäsennellyssä ja koneella luettavassa muodossa, jonka ansiosta voit siirtää henkilötietojasi.
Kun henkilötietojesi käsittely tapahtuu sinun luvallasi, täyttääksemme tai tehdäksemme sopimuksen kanssasi edellyttäen, että henkilötietoja kerätään suoraan sinulta, olet oikeutettu saamaan kopion henkilötiedoista.

- Valitukset valvontaviranomaiselle

Olet tervetullut ottamaaan yhteyttä meihin 24hshop.fi:ssä, jos sinulla on kysymyksiä tai valituksia, jotka koskevat henkilötietojesi käsittelyä.
Jos uskot, että emme voi auttaa sinua tyydyttävällä tavalla, voit tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä Viestintävirastoon.

Mitä tapahtuu, jos muutamme henkilötietojen käsittelyä?
Jos alkaisimme käsitellä henkilötietoja uusiin tarkoituksiin, kerääämme uusia tietoja tai jaamme tietoja uusille tietosuoja-avustajille, tulemme ilmoittamaan täatä sinulle.
Uusin versio tietosuoja on aina julkaistu 24hshop.fi:ssä

Kuinka kauan tietoja tallennetaan 24hshop:fi:ssä?

Henkilötietojasi ei koskaan tallenneta pidempään, kuin nykyisen lainsäädännön mukaan on sallittua.
Täyttääkseen velvoitteemme tuotteen oston aikana ja sen jälkeen: 3 vuotta viimeisimmästä ostosta.
Markkinointiin ja asiakaspalveluun perustuva intressivertailu: 24 kuukautta viimeisestä ostosta.
Kirjanpito: 7 vuotta plus kuluvan vuoden voimassaolevan lainsäädännön mukaan.
Kaikkien lakisääteisten velvoitteiden osalta tiedot tallennetaan niin kauan, kuin asiaa koskevassa lainsäädännössä edellytetään.
Kuka vastaa keräämistämme henkilökohtaisista tiedoista?

Butik Inreda 24 AB, org. no. 556444-4593, Box 829, 39128 Kalmar on henkilökohtaisesti vastuussa henkilötietojen käsittelystä.

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä osoitteeseen support@24hshop.fi

Yleiset 24hshop:fin ehdot löytyvät täältä >>>>