Meirami
- Monivuotinen kasvi
- Tuoreita ja kuivattuja meiraminlehtiä käytetään lihan, leivonnaisten ja keittojen mausteena.
- Helpottaa ruoansulatusta ja sitä käytetään päänsärkyyn, vilustumiseen ja ruoansulatushäiriöihin
Meirami on monivuotinen kasvi, jonka tuoreita ja kuivattuja lehtiä käytetään mausteena monissa ruokalajeissa, kuten liharuoissa, leikkeleissä ja keitoissa. Mauste auttaa ruoansulatusta ja sitä käytetään myös päänsärkyyn, flunssaan ja ruoansulatushäiriöihin käytettävänä infuusiona. Kylvä meirami maaliskuun puolivälissä lämpimälle pellolle. Istuta 2-3 kasvia yhteen maahan toukokuun alussa. Meirami vaatii ravinteikasta, humuspitoista ja riittävän kosteaa maata.
Kasvata meiramia
Kylvä meirami maaliskuun puolivälissä lämpimään maahan ja istuta 2-3 kasvia yhdessä maahan toukokuun alussa. Kasvi viihtyy parhaiten ravinteikkaassa, humuspitoisessa ja riittävän kosteassa maaperässä.
Erittelyt
- Kylvöaika: Huhtikuusta toukokuuhun
- Sadonkorjuuaika: Heinäkuun puolivälistä syyskuun puoliväliin
- Istutusetäisyys: 15-20 x 30 cm
Article number: 109273