Timjami: Ehdoton keittiössä
- Monivuotinen kasvi, jolla on terveellisiä ominaisuuksia
- Auttaa hermosärkyyn, hinkuyskään ja vatsakouristuksiin
- Käytetään keittojen, lihan, riistan, lihavalmisteiden, juustojen ja perunoiden mausteena
Timjami on monivuotinen kasvi, jolla on hyviä terveysominaisuuksia. Se auttaa hermosärkyyn, hinkuyskään ja vatsakouristuksiin. Tuoretta tai kuivattua yrttiä käytetään keittojen, lihan, riistan, lihavalmisteiden, juustojen ja perunoiden mausteena, joka tuo ruokiin aromikkaan ja maukkaan lisän. Kylvä timjamin siemenet suoraan maahan huhti-toukokuussa.
Timjamin kasvatusohjeet
Kylvä timjaminsiemenet suoraan maaperään huhti-toukokuussa. Kasvi sopii erinomaisesti kotiviljelyyn ja soveltuu hyvin puutarhassa tai ruukuissa kasvatukseen. Kasvien välisen etäisyyden tulee olla noin 15x20 cm.
Erittelyt
- Kylvöaika: Huhti-toukokuu
- Istutus: Kesäkuusta syyskuuhun
- Istutusetäisyys: 15x20 cm
Article number: 109278